Forsikringsavtalen for sikkerhetsrådgivere er fremforhandlet som en kollektiv forsikring i Gjensidige. Det betyr at vi kan tilby forsikringen til en langt lavere pris enn den enkelte sikkerhetsrådgiver kan oppnå på egen hånd. Gjensidige har vurdert rollen til Sikkerhetsrådgivere i Norge og kommet til at slike må ha en egen spesiell forsikring spesielt tilpasset rådgivere.

Den kollektive forsikringen kan nå tilbys til en pris av kr 4000 pr år. For å tegne forsikringen må man være medlem i Forening For Sikkerhetsrådgivere i Norge (FFSN), en egen forening i NOORSI som blir stiftet 1. oktober. Er du allerede NOORSI medlem kan du bli medlem i FFSN gratis uten ytterligere kostnader.

Se forsikringsdokumentet fra Gjensidige HER, Gjensidige er klar fra neste uke med denne forsikringstypen.

I tillegg har NOORSI nå fermforhandlet en rabattavtale med Gjensidige slik at medlemmer i FFSN/NOORSI kan oppnå ytterligere 15% rabatt på sine øvrige bedriftsforsikringer på motorvogn etc. Dette er et unikt og godt tilbud fra Gjensidige som kan tegnes fra 8. september 2014. Denne rabatten kan oppnås ved å kontakte Gjensidige på 03100 etter 8. september.

Ønsker du å tegne den kollektive forsikringen for Sikkerhetsrådgivere eller ønsker du mer informasjon, send en epost til gry@noorservice.no